ICEP HOTEL SCHOOL - Scoala Internationala de Management al Ospitalitatii
Cursuri Cofetarie, Patiserie, Ciocolaterie & Gelaterie Moderna
        
                
                        Curs Cofetar-Patiser Premium     
                        
                Bucuresti
MAI 2021
Cel mai complex curs de Cofetarie-Patiserie din Romania!
Date deschidere:
MAI 2021 - locuri disponibile
Durata curs: 6 luni intensiv (20 sapt)
Continut: Teorie + Ateliere practice laborator scoala + stagiu de practica cofetarii de top.
15 Module
Include:
Modul Basic Allergenic & Gluten Free Pastry by Richard Hawke
Modul Basic Choux Pastry by Joakim Prat
Nivel acces: incepator - experienta nu este necesara
Diploma obtinuta: Certificat Calificare Nivel 3 recunoscut in UE.
        Categorii
    
        
                                            Curs Front Office Manager (1) 
                                            Curs practic (1) 
                                            Curs Receptioner de Hotel (1) 
                                            Cursuri Cofetarie, Patiserie, Ciocolaterie & Gelaterie Moderna (1) 
            
        
        Date de contact
    
            
                0773797075
            
    
        
             
            Str.  Gramont, Nr. 38,  Sector 4
        
    
        Distribuie
    
    
