ICEP HOTEL SCHOOL - Scoala Internationala de Management al Ospitalitatii

Curs Cofetar-Patiser Premium

Bucuresti
MAI 2021
Cel mai complex curs de Cofetarie-Patiserie din Romania!

Date deschidere:
MAI 2021 - locuri disponibile
Durata curs: 6 luni intensiv (20 sapt)
Continut: Teorie + Ateliere practice laborator scoala + stagiu de practica cofetarii de top.

15 Module
Include:
Modul Basic Allergenic & Gluten Free Pastry by Richard Hawke
Modul Basic Choux Pastry by Joakim Prat

Nivel acces: incepator - experienta nu este necesara
Diploma obtinuta: Certificat Calificare Nivel 3 recunoscut in UE.

Galerie foto
  • ...

    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate. Afla mai multe detalii

    Sunt de acord