Firma DDD Bucuresti

Dezinsectie Bucuresti

Ca si Firma Dezinsectie Bucuresti stim cu certitudine ca dezinsectia este un proces prin care alegem sa prevenim sau sa tratam cu ajutorul unor substante chimice specifice (insecticide) prezenta insectelor parazite ce inevitabil apar in mediul inconjurator
omului si ce pot dauna sanatatii umane cat si animalelor prin tansmiterea de boli contagioase, parazitare, aceasta reprezentand o masura ce tine de igiena mediului inconjurator.

Din exemplele de insecte ce sunt combatute cel mai frecvent putem sa amintim gandacii de bucatarie, gandacii de canalizare, tantariiplosnitelecapusele, moliile, puricii, paianjenul, viespile, furnicile, etc.

Majoritatea acestor insecte sunt extrem de daunatoare mai ales in cazul unei infestari, unele reusind chiar sa puna in pericol viata omului si nu numai, de aceea se recomanda solicitarea ajutorului de specialitate cand vine vorba de combaterea lor.

Obiectivele Dezinsectiei in Bucuresti

Principalul obiectiv al unei dezinsectii in zona Bucuresti atunci cand deja se constata prezenta daunatorilor in locuintele,
curtile sau locurile unde va desfasurati activitatea, este in prima faza de a extermina insectele deja existente pentru a impiedica astfel inmultirea lor, iar in cea de-a doua etapa se revine dupa un interval de timp cu un tratament pentru a extermina parazitii ce au iesit ulterior din larvele si ouale depuse.

Dezinsectia insa nu are doar un rol curativ ci se poate folosi si ca modalitate de preventie. Asadar exista doua categorii in modalitatile de combatere a daunatorilor dupa cum urmeaza:
1. DEZINSECTIA CURATIVA in Bucuresti este un tratament de combatere in focar, ce se aplica insectelor care deja au reusit sa patrunda in locatie. Are ca scop exterminarea parazitilor deja existenti si impiedicarea inmultirii lor dar inainte de asta este necesara o evaluare si in functie de indiciile detectate se va identifica daca exista una sau mai multe specii de insecte ce trebuie combatute .
2. DEZINSECTIE PREVENTIVA in Bucuresti este metoda defensiva (profilactica) in care se iau masuri igienico- santiare de tratare a unui spatiu/locatii cu diverse substante profesionale ce vor reduce la minim posibilitatea dezvoltarii unu habitat prielnic, astfel creand conditii nefavorabile aparitiei larvelor si accesul insectelor adulte la hrana. Acestea pot fi efectuate regulat, la anumite intervale de timp, pentru a mentine controlul constant al populatiilor de insecte.

METODE DE DEZINSECTIE IN BUCURESTI SI ILFOV

Metodele de realizare a dezinsectiei variaza si se aplica in functie de insecta, perimetrul tratat si gravitatea fiecarui caz in parte. Modalitatile de tratament se pot aplica individual sau se pot combina intre ele pentru un rezultat cat mai rapid si eficient. Pentru o intelegere mai buna va vom face o prezentare succinta a aparatelor, insectidicelor si metodelor de aplicare a acestora.

In operatiunile de dezinsectie se folosesc aparate profesionale in functie de dimensiunile locatie si obiectivul pe care il avem. Acestea se impart in:

  • Pompa de mana/spate – este un pulverizator de solutii, cu pompa si pistol, actionate cu ajutorul unui levier ce asigura presiunea necesara pompei.
  • Atomizor – este un aparat purtabil, echipat cu motor prevazute cu o turbina care genereaza un volum mare de aer, ce este transmis prin conducte la duza de evacuare. Cu ajutorul atomizorului se obtine un tratament cu o mai mare acoperire, datorata dimensiunilor mici si uniforme a picaturilor.
  • ULV – Ultra Low Volume – este un aparat echipat, de regula cu motor electric, care pulverizeaza solutia insecticida sub forma de ceata rece . Datorita pulverizarii foarte fine, tratamentele de dezinsectie cu acest aparat sunt foarte eficiente.
  • Termonebulizator / Fogger – aparat care produce aerosoli sub forma de ceata sau fum pe cale termica. Ceata pulverizata se raspandeste in spatiile tratate si se depune in particule ultrafine pe toate suprafetele. Este foarte eficient in combaterea daunatorilor specifici din spatiile de depozitare.
Galerie foto