ZEPTER vas nou colectia Masterpiece 5,5 litri
ZEPTER vas nou colectia Masterpiece 5,5 litri
Caracteristici
Roboti de bucatarie, mixere
Descriere
Suplimentar are un capac de plastic special pentru depozitarea in frigider a vasului cu mancare.
Bucura-te de toate avantajele tehnologiei de ultima ora si de designul magnific al vaselor Zepter. Multumita tehnologiei cu circuit inchis de la Zepter, lichidul nutritiv ramane in interiorul vasului, iar preparatele tale se gatesc in suc propriu fara a mai fi nevoie sa adaugi apa suplimentara.
Toate vasele Zepter permit prepararea hranei fara grasimi nocive, cu continut caloric redus si cu o concentratie mai mai mare de vitamine, minerale si proteine. Metoda de gatire pastreaza valorile nutritive, biologice si organoleptice ale alimentelor. De cele mai multe ori fierbem legumele in mod inutil in apa si prajim alimentele la temperaturi excesive, in grasimi incinse periculoase. Datorita celor mai recente tehnologii inovatoare de la Zepter, hrana poate fi gatita fara adaos de apa sau grasimi, la temperaturi reduse, pastrand astfel nutrientii naturali si proprietatile sanatoase.
Prezentare
Imagineaza-ti ca pregatesti o tocana mediteraneana cu ardei, dovlecei, linte, paprika dulce-afumata si cimbru, sau un gumbo Cajun de pui, sau poate un bourguignon traditional din carne de vita, fara adaos de ulei si apa si la temperaturi joase. Rezultatul final va fi o farfurie gustoasa, deosebit de apetisanta pentru ochi, deoarece culoarea, forma si textura naturale ale alimentelor raman intacte.
DE CE GAMA MASTERPIECE?
Materiale de cea mai inalta calitate: Otelul inoxidabil de cea mai inalta calitate 316L folosit in productia vaselor pentru gatit este folosit si pentru aplicatii unde materialul conteaza cel mai mult: instrumente chirurgicale, implanturi, ceasuri exclusiviste si alte produse de lux. Acest tip specific de otel este neporos, nu arde mancarea pe durata gatirii, nu se oxideaza, nu retine mirosurile de mancare, nu cauzeaza alergii si este usor de curatat. Aceste calitati sunt ideale pentru gatirea mancarii intr-un mod sanatos.
Design ingenios: Capacul Zepter se potriveste perfect pe marginea vasului, sigiland-o ermetic pentru a crea un proces de gatire cu Circuit Inchis. Capacul multifunctional poate fi folosit si ca suport pentru a servi masa.
Daca se adauga si capacul Syncro-Clik®, vasele de inalta calitate se transforma intr-o experienta turbo de gatire (se transforma in clasicele oale sub presiune).
Siguranta: Cu design ergonomic pentru utilizare confortabila, manerele Zepter nu se supraincalzesc astfel incat nu va puteti arde pe durata prepararii mancarurilor. Sunt sigure pentru folosirea in cuptor, caz in care se incalzesc si trebuie manevrate cu atentie. Sprijinarea capacului pe unul dintre manere este o solutie inteligenta si practica.
Gatit sanatos la temperaturi scazute: Baza fiecarui vas pentru gatit este confectionata din 3 straturi metalice pentru inductia, acumularea si conducerea de caldura. O masina unica de presare care depaseste 2000 de tone presiune este folosita pentru a imbina cele trei straturi de la baza cu corpul vasului pentru a face imposibila separarea. Baza vasului acumuleaza caldura chiar si din cea mai mica sursa de energie si transfera caldura in mod uniform in vas, in timp ce proprietatile conductive permit gatirea la o temperatura necesara astfel incat procesul de gatire se face la temperaturi scazute. Gatirea la temperaturi scazute este esentiala pentru protejarea nutrientilor mancarii de la distrugere, cum este cazul in care mancarea este gatita la temperaturi inalte, economisind, cu aceasta ocazie, energie cu pana la 70%.
Bucura-te de toate avantajele tehnologiei de ultima ora si de designul magnific al vaselor Zepter. Multumita tehnologiei cu circuit inchis de la Zepter, lichidul nutritiv ramane in interiorul vasului, iar preparatele tale se gatesc in suc propriu fara a mai fi nevoie sa adaugi apa suplimentara.
Toate vasele Zepter permit prepararea hranei fara grasimi nocive, cu continut caloric redus si cu o concentratie mai mai mare de vitamine, minerale si proteine. Metoda de gatire pastreaza valorile nutritive, biologice si organoleptice ale alimentelor. De cele mai multe ori fierbem legumele in mod inutil in apa si prajim alimentele la temperaturi excesive, in grasimi incinse periculoase. Datorita celor mai recente tehnologii inovatoare de la Zepter, hrana poate fi gatita fara adaos de apa sau grasimi, la temperaturi reduse, pastrand astfel nutrientii naturali si proprietatile sanatoase.
Prezentare
Imagineaza-ti ca pregatesti o tocana mediteraneana cu ardei, dovlecei, linte, paprika dulce-afumata si cimbru, sau un gumbo Cajun de pui, sau poate un bourguignon traditional din carne de vita, fara adaos de ulei si apa si la temperaturi joase. Rezultatul final va fi o farfurie gustoasa, deosebit de apetisanta pentru ochi, deoarece culoarea, forma si textura naturale ale alimentelor raman intacte.
DE CE GAMA MASTERPIECE?
Materiale de cea mai inalta calitate: Otelul inoxidabil de cea mai inalta calitate 316L folosit in productia vaselor pentru gatit este folosit si pentru aplicatii unde materialul conteaza cel mai mult: instrumente chirurgicale, implanturi, ceasuri exclusiviste si alte produse de lux. Acest tip specific de otel este neporos, nu arde mancarea pe durata gatirii, nu se oxideaza, nu retine mirosurile de mancare, nu cauzeaza alergii si este usor de curatat. Aceste calitati sunt ideale pentru gatirea mancarii intr-un mod sanatos.
Design ingenios: Capacul Zepter se potriveste perfect pe marginea vasului, sigiland-o ermetic pentru a crea un proces de gatire cu Circuit Inchis. Capacul multifunctional poate fi folosit si ca suport pentru a servi masa.
Daca se adauga si capacul Syncro-Clik®, vasele de inalta calitate se transforma intr-o experienta turbo de gatire (se transforma in clasicele oale sub presiune).
Siguranta: Cu design ergonomic pentru utilizare confortabila, manerele Zepter nu se supraincalzesc astfel incat nu va puteti arde pe durata prepararii mancarurilor. Sunt sigure pentru folosirea in cuptor, caz in care se incalzesc si trebuie manevrate cu atentie. Sprijinarea capacului pe unul dintre manere este o solutie inteligenta si practica.
Gatit sanatos la temperaturi scazute: Baza fiecarui vas pentru gatit este confectionata din 3 straturi metalice pentru inductia, acumularea si conducerea de caldura. O masina unica de presare care depaseste 2000 de tone presiune este folosita pentru a imbina cele trei straturi de la baza cu corpul vasului pentru a face imposibila separarea. Baza vasului acumuleaza caldura chiar si din cea mai mica sursa de energie si transfera caldura in mod uniform in vas, in timp ce proprietatile conductive permit gatirea la o temperatura necesara astfel incat procesul de gatire se face la temperaturi scazute. Gatirea la temperaturi scazute este esentiala pentru protejarea nutrientilor mancarii de la distrugere, cum este cazul in care mancarea este gatita la temperaturi inalte, economisind, cu aceasta ocazie, energie cu pana la 70%.
28 vizualizari
Bucuresti, Sector 2, 06 Mar. '25 (13:49)