Head Chef
7.000 - 9.000 RON
se asigura ca toate produsele alimentare sunt pregatite si servite in mod constant in conformitate cu cele ︀︆︉️️︌︇︎︂︆︄︆︁︁︎︌︈︂︇︍︈︆︅️︊︄︈︌︊︎︂︎mai intalte standardele Acesta va gestiona si coordona activitatea personalul din bucatarie, va controla calitatea, va controla stocurile si costurile, va aplica standardele de siguranta alimentara si va mentine inregistrari adecvate.
Ne dorim sa se alature echipei un Head Chef cu 10 ani de experienta in bucatarii, cu cel putin 5 ani de experienta ca sef bucatar gestionand echipe de peste 35 de membri. Sa ii placa mancarea si gatitul. Experienta dovedita in controlul costurilor, de preferinta in industria alimentara si a bauturilor. Sa ii fie usor sa comunice in limba engleza. Flexibilitate si adaptabilitate intr-un mediu dinamic si in continua schimbare.
Responsabilitati:
Planifica si supravegheaza productia zilnica si se asigura ca toate activitatile se desfasoara conform planului de productie; Se ︁︈︈︂︇︁︉︀︁︉︀asigura ca tot personalul respecta retetele de productie, folosind instrumentele, echipamentele si procesele stabilite; Planifica procesul de productie care urmeaza sa fie livrat zilnic intr-un interval de timp stabilit; Controleaza si monitorizeaza cheltuielile si costurile urmand sistemul de inventar prestabilit si fluxul de lucru, referindu-se la bugete si KPI; Colaboreaza cu departamentul de cercetarea si dezvoltarea in ceea ce priveste retetele, procesele, materii prime, ingrediente si controlul calitatii; Gestioneaza si rezolva conflictele care apar in randul angajatilor in timpul programului de lucru. La sfarsitul zilei de lucru, verifica indeplinirea sarcinilor angajatilor si propune planuri si masuri individuale de dezvoltare pentru a aborda problemele identificate.
Beneficii:
Reducere de pana la 35% de la unele dintre marcile noastre . Tichete de masa. Se asigura masa in timpul programului de munca la fabrica. Program de recomandare.
Ne dorim sa se alature echipei un Head Chef cu 10 ani de experienta in bucatarii, cu cel putin 5 ani de experienta ca sef bucatar gestionand echipe de peste 35 de membri. Sa ii placa mancarea si gatitul. Experienta dovedita in controlul costurilor, de preferinta in industria alimentara si a bauturilor. Sa ii fie usor sa comunice in limba engleza. Flexibilitate si adaptabilitate intr-un mediu dinamic si in continua schimbare.
Responsabilitati:
Planifica si supravegheaza productia zilnica si se asigura ca toate activitatile se desfasoara conform planului de productie; Se ︁︈︈︂︇︁︉︀︁︉︀asigura ca tot personalul respecta retetele de productie, folosind instrumentele, echipamentele si procesele stabilite; Planifica procesul de productie care urmeaza sa fie livrat zilnic intr-un interval de timp stabilit; Controleaza si monitorizeaza cheltuielile si costurile urmand sistemul de inventar prestabilit si fluxul de lucru, referindu-se la bugete si KPI; Colaboreaza cu departamentul de cercetarea si dezvoltarea in ceea ce priveste retetele, procesele, materii prime, ingrediente si controlul calitatii; Gestioneaza si rezolva conflictele care apar in randul angajatilor in timpul programului de lucru. La sfarsitul zilei de lucru, verifica indeplinirea sarcinilor angajatilor si propune planuri si masuri individuale de dezvoltare pentru a aborda problemele identificate.
Beneficii:
Reducere de pana la 35% de la unele dintre marcile noastre . Tichete de masa. Se asigura masa in timpul programului de munca la fabrica. Program de recomandare.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism
Tip colaborare: Perioada nedeterminata
Locatie job: locatie fixa
Pot aplica studenti: nu
Beneficii: tichete de masa
179 vizualizari
Bucuresti, Sector 2, 21 Noi. '24 (13:21)