Bucatar cu experienta.
4.000 - 5.000 RON
Cautam Bucatar cu suflet si maini de aur!
Restaurant à la carte din Bucuresti sector 5 cauta un bucatar pasionat, organizat si creativ, care iubeste munca bine facuta si respecta bucataria ca pe o arta. Ne dorim un om care gateste cu gust, dar si cu inima — pentru care echipa conteaza, comunicarea e naturala, iar calmul si respectul sunt parte din reteta zilnica. Daca iti doresti sa faci parte dintr-un loc unde mancarea spune povesti si oamenii lucreaza cu bucurie, te asteptam sa ne cunoastem!
- pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
- raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
- pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
- respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
- utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firme.
Restaurant à la carte din Bucuresti sector 5 cauta un bucatar pasionat, organizat si creativ, care iubeste munca bine facuta si respecta bucataria ca pe o arta. Ne dorim un om care gateste cu gust, dar si cu inima — pentru care echipa conteaza, comunicarea e naturala, iar calmul si respectul sunt parte din reteta zilnica. Daca iti doresti sa faci parte dintr-un loc unde mancarea spune povesti si oamenii lucreaza cu bucurie, te asteptam sa ne cunoastem!
- pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
- raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
- pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
- respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
- utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firme.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism
Tip colaborare: Perioada nedeterminata
Locatie job: locatie fixa
Pot aplica studenti: da
Beneficii: asigurare / decont transport, tichete de masa
1.646 vizualizari
Bucuresti, Sector 5, ieri; 14:54
Foto